Traiteur Partyservice van Hoof - Elke keer creatief en kwaliteit

U kunt reserveren!       

U kunt nu bij ons ook terecht voor een verzorgde kookworkshop tot 8 personen, te midden van een warm interieur. Het is ook het adres voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, verjaardag, familiedag, vriendinnendag, teambuiling, vergadering, afscheidsfeest, en private diners. U kunt bij ons terecht vanaf 8 personen, maar zijn jullie met een kleiner groepje dan horen wij het ook graag.

U kunt deze ruimte ook  huren voor kleine feestjes en vergaderingen tot 30 personen. U kunt reserveren tot max 01:30 uur. Vrijwel alles is mogelijk, uiteraard in overleg. Hapjes, drankjes, buffet, warme maaltijden, of alleen borrelen samen met uw personeel of vrienden.... het maakt ons niet zoveel uit.

All-in  arrangement is op basis van max. 5 uur inclusief drinken en bediening personeel. Voor ieder meer uur tellen we € 5.00 per persoon per uur. De aanvangstijd is altijd in overleg. 

Al onze arrangementen uitsluitend op reservering en vanaf 10 tot 30 volwassen personen, u kunt één arrangement kiezen voor het hele gezelschap, een dag voor uw bezoek even het juiste aantal personen doorgeven, zijn er minder personen dan doorgegeven dan zijn wij genoodzaakt om deze uiteraard in rekening te brengen.  

Basismenu Centra 

Ontvangst van uw gasten met een welkomstdrankje 
Koude borrelhapjes (2 p.p) 
Alle drankjes onbeperkt 
(bier, wijn en frisdranken)

 € 27,50 per persoon

U kunt het bovenstaande arrangement combineren met een buffet naar keuze zoals vermeld op onze website u ontvangt dan een extra korting van 10% op de totaalfactuur. U bent niet verplicht om een drankenarrangement te nemen.  U betaald dan de consumpties apart.

Het is ook mogelijk om een compleet menu te bestellen klik hier voor meer informatie .

Gezien de vele mogelijkheden kunt u het beste een vrijblijvende afspraak maken in ons partycentrum. Wij leggen u met plezier ons concept aan u uit. Wij maken dan een offerte specifiek volgens u wensen.  

Met vriendelijke warme groeten,

William en Jos van Hoof

Meer informatie over prijzen drank  onze huisregels en politieregelement te lanaken 


Meer informatie over onze wijnen die wij serveren vindt u op de onderstaande websitePartycentum reserveren
Uw naam
Adres
Postcode en plaats
Telefoonnummer
E-mail adres
U wilt.
Datum reservering
Tijd van
Uren
 
 : 
Minuten
Tijd tot
Uren
 
 : 
Minuten
Uw toelichting

U krijgt altijd persoonlijk bericht anders geldt de reservering niet!!!
of stuur een mail naar reserveer@traiteurvanhoof.be