Traiteur Partyservice van Hoof - Elke keer creatief en kwaliteit

Kookworkshop dinsdag 21 of 28 november

We starten om 18.30 uur met de kookworkshop, op een leuke manier om te leren koken en te genieten van de zelfbereide gerechten, onder begeleiding van mijzelf leer je nieuwe, originele maar ook klassieke gerechten klaar te maken, dit in een gezellig kader en een gemoedelijke sfeer. Dankzij deze workshop zal het eenvoudiger zijn om tijdens de aankomende feestdagen een verassende maaltijd op tafel te toveren voor jou en je gezin.

Het is ook mogelijk om zelf een groepje van maximaal 8 personen samen te stellen. Jij bepaalt welke dag en uur de workshop kan plaatsvinden (indien mogelijk uiteraard). Het kan van maandag t.e.m. zaterdag zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Het menu

Een zelfgemaakte runder carpaccio met rucola parmezaansnippers met een basilicumdressing.

Een romige kervelsoep met gerookte  zalm.

We maken als hoofgerecht een klassieker. Een tournedos van hert, appel met veenbessen, worteltjes, knolselderpuree en portosaus.

Chocolade moelleux met notencrunch en appel-dragon en verse ananas

Prijs € 49,00 incl. alle drankjes

 Opgeven kan per mail info@traiteurvanhoof.be of per telefoon 089-721092

Het programma  die dag

18.00-18.15 uur Ontvangst  voor een aperitief en een amuse
18.20 uur William zal  het menu nader toelichten en uitleggen
18.25 uur Verdelen van groepjes, naar gelang het aantal gerechten
18.30-19.55 uur Beginnen met koken (voorbereidingen / mise en place)
20.00 uur Aan tafel, per gang worden de gerechten afgemaakt, geserveerd, besproken en gegeten.
22.30 uur Afsluiting van de avond met een kopje koffie of thee.